Man of the Dam part III

Afdrukken
ImageMan of the Dam 2007, Part III



Na een geslaagde eerste editie in 2005, tweede in 2006, is het nu tijd voor de 3e editie van Man of the Dam. Man of the Dam is een event voor de up & coming riders (male or female) van de Benelux. Zij krijgen de kans om te laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Daarnaast willen we gewoon heel veel lol hebben met elkaar en kitesurfen tot we er bij neer vallen. Man of the Dam 2007, Part III



Na een geslaagde eerste editie in 2005, tweede in 2006, is het nu tijd voor de 3e editie van Man of the Dam. Man of the Dam is een event voor de up & coming riders (male or female) van de Benelux. Zij krijgen de kans om te laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Daarnaast willen we gewoon heel veel lol hebben met elkaar en kitesurfen tot we er bij neer vallen.

Wie?
Ben jij tussen de 10 en 17 jaar oud en heb je zin in heel veel fun, misschien mooie prijzen en veel leren? Meld je dan nu aan voor een weekeinde vol kitefun!

Ook dit jaar zullen de pro’s weer van de partij zijn, is er een bbq , wedstrijden en dikke prijzen te winnen. Maar Man of the Dam, draait vooral om heel veel lol maken met elkaar en met kiten. Dit jaar zullen we weer compleet wat anders op het strand doen als vorig jaar, dus bereid je voor!

Datum
Zaterdag 27 oktober 2007 (28 oktober is onze reservedatum) dus houd je weekend vrij. Natuurlijk beginnen we weer ’s ochtends vroeg om maximaal de dag te benutten. Om 9.30 uur begint de inschrijving.

Voor de deelnemers
Deelnemers uit Nederland en daarbuiten komen naar de Dam om het kiteseizoen af te sluiten met een topweekend vol actie en fun. Daarnaast is er voor iedereen met interesse in de kitesport, op welk niveau dan ook, een heleboel actie op kitegebied. Dit jaar beperken wij het aantal deelnemers tot max. 50 Deelnemers, dus schrijf je snel in!

Competiton
10-17 jarigen strijden om de titel Man of the Dam 2007. Tijdens het weekend staan verschillende wedstrijdelementen gepland. De definitieve invulling is, zoals altijd, afhankelijk van de omstandigheden, maar het belooft hoe dan ook een spectaculaire dag te worden.

Met de verschillende onderdelen zijn verschillende prijzen te winnen. Door de partners en sponsoren wordt hiervoor een mooie prijzenpot beschikbaar gesteld. Daarnaast is het voor partners mogelijk om talent te scouten. De scouts van verschillende merken zullen hun ogen open houden om hun teams aan te vullen.

Avondprogramma
De zaterdagavond zal worden afgesloten met BBQ, drinks en kitemovies.

Overnachten
Mocht je willen overnachten dan kan dat op het nabij gelegen Port Zelande. Voor meer informatie ga naar www.centerparcs.nl of kijk op onze website www.natural-high.nl voor meer accommodatie in de buurt.

Kosten en inschrijving
De inschrijving kost € 35,-. Hiervoor krijg je deelname aan het event, BBQ, verzekering tijdens het event, een hooded sweater, enkele gadgets en misschien wel hele mooie prijzen.
Meld je aan door een mail met je contactgegevens te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Man of the Dam.

Familie en vrienden van de deelnemers die er ook graag bij de BBQ bij zijn, betalen slechts €15,-p.p. Meld je aan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Man of the Dam/BBQ.

Mum & Dad are welcome!

De voorgaande jaren hebben ons geleerd dat de papa’s en mama’s ook wel eens wat willen doen. Daarom hebben we speciaal voor de papa’s en mama’s dit jaar een competitie georganiseerd.

Testen & meer
Natural High organiseert Man of the Dam niet alleen. Verschillende partners verzorgen een onderdeel en supporten Man of the Dam.

Aanwezig zijn:

Slingshot, met de nieuwe Revs, F-one, met de Bandits, Mystic, met veel fijne spulletjes voor de winter, Brunotti, nieuwe boardjes….,Red Bull neemt leuk speelgoed mee, Ben & Jerry’s zorgt voor de inhoudelijke mens en Breakloose heeft ook een verrassing in petto.

Wil je testen, kom langs!

En verder

De komende weken maken we misschien wel meer bekend over wat er gaat gebeuren en hoe Man of the Dam eruit gaat zien. Houd daarom de fora en onze site in de gaten om op de hoogte te blijven.


See you 27 oktober @ de Brouwersdam!

Team Natural High