Duotone Evo 2020 Product Clip

Afdrukken

De Evo is de beste allrounder van de Duotone-serie en is een favoriet onder velen, voor freeride, big air, golven en alles wat je op het water wilt doen. De Evo staat al jaren in de Duotone line-up en is in de constante zoektocht naar verbetering, is het de best presterende kite in alle disciplines geworden. Riders als Tom Hebert zien kiteboarding in een breed perspectief; ze houden net zo veel van freestyle als van old school big air en foiling. De Evo is Tom's keuze, omdat het hem vrijheid geeft, wat hij ook besluit te doen.

Voor 2020 hebben we de pulleys van de bridle verwijderd, wat als effect heeft dat de reactiviteit van de kite wordt verhoogd en dat de kite toch een ongelooflijke depower biedt.
Er is ook een nieuw trailing edge-ontwerp met een golfpatroon dat flapperen en doekslijtage in dit kritieke gebied drastisch vermindert.
De Evo kan worden gevlogen als een vier- of vijflijns kite, en het drie-strutontwerp is klaar voor alles wat je maar wilt.
Kitesurfen is altijd al een kwestie van vrijheid geweest, laat je niet definiƫren door andere kites, laat de Evo je vrij voelen!

https://www.duotonesports.com/nl/kite...