TEAMRIDERS BENELUX!

ImageVoor 2007 zijn we voor Ocean Rodeo nog op zoek naar meerdere teamriders! Er zijn voor de RISE, DIABLO en ONE nog verschillende posities open op diverse spots in Nederland en België.

ImageWe zijn hierbij op zoek naar mensen die het kiten en het merk een warm hart toedragen.

Riderniveau is een pre maar zeker geen vereiste! We willen ook riders die de relatief beginnende rider deze kans niet onthouden! Passie is wat ons drijft en dit vinden wij dan ook het allerbelangrijkste. Geef gewoon even aan hoe jij denkt een bijdrage te kunnen leveren aan de exposure van Ocean Rodeo binnen de Benelux. Geef ook even aan op welke spot je meestal vaart.

Stuur je reactie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog even de kites waaruit je kunt kiezen:

ONE: Mega range, Jumping, Hangtime, Waveriding, SLE
http://www.stormchaser.nl/kites/one.html

RISE: C-kite feel, Freeride/freestyle, SLE hybrid
http://www.stormchaser.nl/kites/rise.html

DIABLO: C-shape, Freestyle/New-school, absurde depower voor een C.
http://www.stormchaser.nl/kites/diablo.html

Mocht je geïnteresseerd zijn, wacht dan niet al te lang met je reactie. We krijgen per kite-type een vast aantal riderposities toegewezen vanuit Canada. We verwachten dan ook met ongeveer een maand de meeste posities voor 2007 vervuld te hebben.

Tot op het water!

Wouter & Johannes

Stormchaser Kiteboarding
Official OR Representative Benelux