Movie Sticked season opening (Workum/holland)

Afdrukken
ImageNagelbijtend begaf de Sticked crew zich donderdagmiddag naar event terrein “It Soal” in Workum.
De windvoorspellingen waren niet zo best. Gelukkig bleek in de dagen voor het event dat het vanwege het koude water en de hoge temperaturen boven land, zich in de loop van iedere dag wel een lekker windje zich ontwikkelde aan het IJselmeer. Het weekend beloofde in ieder geval veel zon en weinig regen te brengen, waardoor we ons gerust konden stellen met de gedachte dat het op z’n minst een zeer relaxte beachparty ging worden, met veel vermaak en gezelligheid!

De opbouw van het event terrein verliep allemaal vrij vlekkeloos; al het benodigde was aanwezig. Ondanks de matige vooruitzichten op wind voor zaterdag liep het terrein op vrijdag toch al aardig vol met tentjes. Zoals iedereen op de fora al heeft kunnen lezen hebben we toch iedere dag nog aardig wat wind gehad, waardoor de lucht toch nog regelmatig versierd was met een stuk of 100 kites. Het was af en toe wat druk op het water, maar dankzij de positieve sfeer zag je toch vooral mensen met een brede grijns op en langs het water. Ook is het gelukt om alle wedstrijden op een goede manier af te ronden en zijn veel deelnemers met dikke prijzen naar huis gegaan. Het event is verder erg goed verlopen en we hebben ondanks de matige windvoorspellingen toch een goede opkomst gehad.

Sticked is op dit moment druk bezig de laatste event zaken af te handelen. Zo snel mogelijk zullen we een uitgebreid verslag publiceren, waarin ook alle einduitslagen van de verschillende wedstrijden terug te vinden zullen zijn. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een videoverslag, hierover later meer. Voor nu willen we iedereen heel erg bedanken voor alle medewerking, positieve instellingen en gezelligheid die ze hebben meegebracht naar de Season Kickoff 2007 en daarmee dit event tot een groot succes hebben gemaakt! Het belooft nu al een fantastisch seizoen te worden met veel mooie events!!

http://www.kitewatch.com/supermanager.php?f=videos&videoID=1287