Kite Testival 12 juli 2008

ImageBeste vliegeraar, flyboarder, buggyer, kitesurfer,…

Met veel plezier stellen wij u het eerste Rein-Art Kite Testival voor. Dit zal plaatsvinden op het strand van De Haan aan Zee op zaterdag 12 juli 2008. Op dit kleinschalige en recreatieve testival zullen kites en boards van de volgende merken te testen zijn:

* Blade Kites
* Choc Boards
* EH Kites
* Newkites
* Nobile
* Ozone
* PKD
* Peter Lynn
* Rein-Art
* Slingshot
* Starkites

Voor meer info over deze merken kan je steeds terecht op de participants-pagina in het menu hierboven.
Als je depowerbare kites -lees kitesurfkites- wil testen, word je wel verzocht van zelf je harnas mee te nemen. Je kan, als je voor 10 juli 2008 je gegevens doorgeeft, een extra verzekering afsluiten.

De BFC (Belgische Flyboard Club) organiseert tijdens deze testdag ook een boarderevenement, namelijk een boardjumping-contest. De bedoeling is dat je met je flyboard over een kicker (schans) rijdt en zo tracht de verste sprong te maken. We verwachten wel dat de deelnemers zelf hun veiligheidsuitrusting voorzien (minimaal een helm!). Deze contest zal net voor laagwater starten (rond 13:00 u) en eindigen wanneer het strand onberijdbaar wordt… Voor meer info verwijzen wij u graag door naar hun website op http://www.flyboarder.be

De kites kunnen getest worden vanaf 10 u in de ochtend tot rond een uur of zes ’s avonds.

Wie na het evenement nog even wil napraten kan zich inschrijven bij Marc (De Windhaan, via GSM: +32495537675 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor een overheerlijke barbecue (13,5€), dit liefst voor 11 juli!

De organisatie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

Meer info op http://www.rein-arc.be/testival